Alexander Bard – Reseprofil #1

Digital filosof, vagabond, världsmedborgare och digital nomad?

Alexander Bard
Av Jan Ainali (Eget arbete) [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Du känner möjligtvis igen honom från Idoljuryn eller har sett honom uppträda i shorts för BWO. Kanske har du bekantat dig med honom som filosof, författare eller politiker. Eller har hört talas om hans 4 år som manlig prostituerad i Holland. Sanningen är att det är få personer jag fascineras så mycket av som Alexander Bard. Visste du förresten att han även tävlat i ”gång” – alltså den totallöjliga varianten av fysisk träning som angränsar till sprint?

Jag lyssnade just på Framgångspodden där Bard fullkomligt körde över tidigare gäster i att skapa intressant innehåll för lyssnaren. Jag kan bara inte sluta att fascineras av honom. Detta inlägg är en helt enkelt en ursäkt att utföra research om vad Alexander Bard har att berätta om den värld som finns tillgänglig att utforska.

Alexander Bard om resande

Jag har själv rest runt hela världen och bott i andra länder och bor i andra länder och vill vara i rörelse. Att vi kommer att bli nomader igen och att vi kommer röra på oss och flytta omkring och inte bo på ett ställe i ett land i hela våra liv det tar jag för givet.

Alexander Bard Stockholm Pride 2013 001
By Stockholm Pride [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Efterforskningar om Bard pågår. Under tiden finns avsnittet naturligtvis på Itunes och tillgängligt med vilken Podcast-app som helst. Vill du lyssna i webbläsaren finns avsnittet med Alexander Bard på ACast om du vill lyssna direkt.

Var idag startar du ett forum för dem som missbrukar Facebook? Du startar det på Facebook eftersom du inte har något annat medium att använda.

Följ Australien Backpacker

Gilla
Besök Facebook-sidan